MMV LANGUAGE SERVICES S.L., www.interpretes.net i Marisa Martínez es comprometen a protegir la vostra privacitat i no revelaran les vostres dades personals a terceres parts si no és que hi estan obligats per llei. El fet que navegueu per aquesta pàgina web implica que accepteu complir amb aquesta política de privacitat i amb qualsevol altra política de serveis tecnològics d’informació que sigui aplicable. En cap moment es recolliran, guardaran o transferiran les dades de caràcter personal (correu electrònic, nom, informació telefònica) a una tercera part o a altres entitats, ni per a correu brossa ni per a objectius promocionals.

Qualsevol dada no personal es recull per millorar el contingut de www.interpretes.net i la gestió de la pàgina web per part dels usuaris. Les galetes es poden fer servir per facilitar la navegació a la pàgina, però sense que continguin en cap cas informació personal identificable.
Si el navegador de l’usuari no accepta les galetes, pot dificultar l’experiència de l’usuari a l’hora de navegar per la pàgina www.interpretes.net.

Aquesta pàgina web té únicament l’objectiu de proporcionar serveis que estiguin a disposició dels seus usuaris.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol altra qüestió i/o preocupació relacionada amb la política de privacitat.

MMV LANGUAGE SERVICES S.L.
CIF B-61592689
Tel.: +34 934 544 177
email:info@interpretes.net

Canvis en la política de privacitat

És possible que MMV LANGUAGE SERVICES S.L., Marisa Martínez i www.interpretes.net hagin de canviar aquesta política de privacitat sense notificar-ho, per complir amb la legislació i la tecnologia vigents. Si us plau, reviseu tant la política de privacitat com l’ Avís legal en cada visita.